Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Gebruiken

Gebruiken in Amerika

De meeste gebruiken van de Amerikanen komen overeen met de gebruiken in Europa. Gastvrijheid speelt een zeer belangrijke rol in de gebruiken van de Amerikanen. In restaurants, winkels en op straat zult u begroet worden met “How are you?”. Hoewel dit geen uitnodiging is voor een lang gesprek, is het wel beleefd om te antwoorden met bijvoorbeeld “Fine, how are you?”. Meer zal men vaak ook niet verwachten.

In restaurants moet u meestal wachten tot een ober u naar een tafel begeleid. Dit staat dan aangegeven bij de ingang met een bord ‘wait to be seated’. Staat dit bord er niet dan kunt u over het algemeen gewoon gaan zitten.

Amerikanen zijn bijzonder bijgelovig. Men gelooft dat een geliefde zal sterven wanneer men op de breuklijn van een trottoirtegel stapt. In menig hotel zal nummer dertien niet te vinden zijn en zelfs sommige hotels hebben na de 12de verdieping direct de 14de. Het getal 13 wordt vaak overgeslagen omdat dit ongeluk brengt.

In Amerika is het niet toegestaan om alcohol te drinken wanneer u jonger bent dan 21 jaar. Roken is toegestaan vanaf 18 jaar.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel