Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Cocoa Beach

Reisinformatie Cocoa Beach
Cocoa Beach wordt ook wel ‘Surfers Paradise’ genoemd, daar de zee hier een stuk ruiger is en dus zeer geschikt om te surfen. U kunt surflessen nemen of als u een ervaren surfer bent alleen een surfplank huren. Een fenomeen in Cocoa is de Ron Jon Surf Shop in het centrum van Cocoa Beach, een enorme winkel waar u alles vindt wat u nodig heeft voor plezier in de zon! In de avond is het leuk om te wandelen over de Cocoa Beach Pier, welke zich 250 meter uitstrekt over de Atlantische Oceaan.

Vlakbij Cocoa vindt u het Kennedy Space Center de lanceerbasis van de NASA in Cape Canaveral. Hier kunt u de enorme raketten van dichtbij bekijken en de adrenaline van een lancering ervaren door middel van een interactieve simulator. Vergeet niet ook één van de IMAX-films te bekijken.

Langs het strand kunt u heerlijk dineren in verschillende restaurantjes. In de stad zelf zijn er diverse souvenirwinkels en ook restaurants te vinden.

Rondreizen en bouwstenen naar Cocoa Beach


Magisch Florida Superior

Inclusief vluchten. Een prachtige fly drive door Florida geschikt voor het hele gezin. Bezoek de vele themaparken van Orlando en reis via een schitterende route naar Fort Myers, de Everglades en het ...

Bekijk reis
Vanaf €1974,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Kennedy Space Center Excursie

Herbeleef de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart in het Kennedy Space Center, de lanceerbasis van de NASA bij Cape Canavaral op Merritt ...

Bekijk reis
Vanaf € 104,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel