Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Charleston

Reisinformatie Charleston
In de Amerikaanse staat South Carolina ligt de plaats Charleston. De stad is rijk aan geschiedenis, tradities en cultuur. De stad is ook de geboorte stad van de gelijknamige dans " De "charleston" een Amerikaanse dans, die tot de swingdansen wordt gerekend en vooral wordt gebruikt in de revues als showdans.

Het oudste museum van de Verenigde Staten is in Charleston te vinden; het Charleston museum. Hier vindt u alles over de geschiedenis van Charleston en de kuststreek. Naast de vele historische bezienswaardigheden die in de stad te vinden zijn is het strand erg populair.

Het Waterfront Park is echt een bezoek waard. Hier kunt u wandelen langs de mooie fonteinen en fraai aangelegde tuinen. De meest indrukwekkende tuin is Cypress Gardens. Hier groeit een grote verscheidenheid aan flora en fauna en er worden regelmatig waterski shows gegeven. Naast alle bezienswaardigheden is het toch vooral de sfeer die Charleston bijzonder maakt!

Rondreizen en bouwstenen naar Charleston


Zuidelijke Charme van Mississippi

Inclusief vluchten. Je bezoekt 7 staten van Amerika met deze bijzondere fly drive. De reis breng je o.a. naar Nashville, Memphis, New Orleans, Ford Walton Beach, Savannah Charleston en ...

Bekijk reis
Vanaf €1505,- p.p.

Aantal dagen: 14
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Zuidelijke Charme van Mississippi Superior

U bezoekt 7 staten van Amerika met deze tour. De reis brent u o.a. naar Nashville, Memphis, New Orleans, Ford Walton Beach, Savannah Charleston en Atlanta. U verblijft in superior ...

Bekijk reis
Tags: Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 1266,- p.p.

Aantal dagen: 13
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel