Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Handige en praktische reisinformatie

Hier vindt u veel handige en praktische informatie over onze reis bestemmingen. Van lokale gebruiken, eten en drinken, fotografie en filmen tot aan paspoort en visum-bepalingen.

Visum
Voor sommige landen heeft u een geldig visum nodig. Dit dient u zelf, uiterlijk 2 weken voor vertrek geregeld te hebben bij de ambassade van het desbetreffende land. Desgewenst assisteert 333travel u hierbij graag. Het kan voorkomen dat iemand met een buitenlandse nationaliteit zelfs een visum nodig heeft in geval een tussenlanding wordt gemaakt (met name in het Midden-Oosten). Reizigers met een niet-Nederlandse nationaliteit dienen dit zelf te controleren bij het consulaat of de ambassade van het land waar de tussenlanding wordt gemaakt. Indien u een visum nodig heeft, dan is het raadzaam om dit tijdig aan te vragen. Meer informatie hierover vindt u op onze speciale visum pagina.

Tijdig aanwezig zijn op Schiphol
Wij raden u aan om minimaal drie uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. De afstanden tussen de check-in balie en uw gate kunnen aanzienlijk zijn. Afhalers raden wij altijd aan om vooraf de juiste aankomsttijden van de betreffende vlucht te controleren op Nos teletext pagina 757.

Verzekeren
Goed verzekerd op reis gaan is van groot belang. Dokters- en ziekenhuiskosten kunnen in bepaalde landen hoog uitvallen. 333travel verwacht van alle deelnemers dat zij een deugdelijke reisverzekering hebben afgesloten. Controleer ook uw eigen ziektenkostenverzekering nauwkeurig en zorg ervoor voldoende en correct verzekerd te zijn. Niet alle standaard ziektekostenverzekeringen hebben een dekking voor het buitenland!

Uiteraard kunt u zich via ons verzekeren bij Allianz Global Assistance, informeer hiernaar. Indien u elders een reisverzekering heeft afgesloten, dan dient u bij de boeking naam en polisnummer van de desbetreffende maatschappij aan ons op te geven.

Voor meer algemene reisinformatie kijk op: /reisvoorbereiding.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel