Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Singapore Airlines
Vorige pagina

Informatie over Singapore Airlines

Singapore Airlines is één van de meest gerespecteerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld, opgericht in 1972. Ze staan voor service, kwaliteit en comfort en hebben een jonge vloot. Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop naar Singapore. Vanuit Singapore hebben ze uitstekende verbindingen naar steden in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.
 • Jonge vloot
 • Uitstekende service
 • Dagelijks non-stop naar Singapore en verdere bestemmingen
 • Eigen tv-scherm met de nieuwste films

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
Singapore Airlines investeert al vanaf het begin om de veiligste, jongste en meest geavanceerde luchtvaartmaatschappij te zijn. De gemiddelde passagiersvloot van Singapore Airlines is 6 jaar. De vloot van Singapore Airlines bestaat onder andere uit de Airbus A330-300, A380-800, Boeing 777-200 en Boeing 777-300. Tijdens de vlucht van Amsterdam naar Singapore wordt er gevlogen met de B777-200.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 30 kg;
Business Class passagiers: 40 kg.

Vluchtschema
Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Singapore. Vanuit Singapore kunt u verder vliegen naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Klassen
Vliegt u met Singapore Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
Uw stoelen zijn comfortabel en de service is uitstekend. Tijdens de vlucht hoeft u zich niet te vervelen. U beschikt over uw eigen tv-scherm met de nieuwste films, keuze uit verschillende televisie programma’s, computerspelletjes en radiozenders. U krijgt tijdens de vlucht heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd.

Business Class
De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die u alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel is voorzien van een stopcontact, een USB-ingang en een leeslampje. Aan boord is een uitstekende service. U heeft voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen beweegbaar TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van Singapore Airlines bevindt zich in vertrekhal 3. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel