Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Qantas Airways
Vorige pagina

Informatie over Qantas

Qantas is de grootste en oudste nationale luchtvaartmaatschappij van Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1920 en de thuisbasis ligt in Sydney. Qantas is één van de oprichters van oneworld alliance.
 • Moderne vloot
 • Uitstekende service
 • Eigen tv scherm met videio-on-demand

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
De vloot van Qantas bestaat uit 141 vliegtuigen. De vloot bestaat onder andere uit de Airbus A330-200, A380-800, Boeing 737-800 en de Boeing 787. Qantas heeft nog zeker 50 bestellingen staan voor nieuwe vliegtuigen voor de komende jaren.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 23 kg;
Business Class passagiers: 3 koffers van maximaal 32 kg stuk.

Vluchtschema
Qantas vliegt dagelijks naar Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Amerika en Afrika via Londen, Frankfurt of Parijs. Binnen Australië heeft zij een uitgebreid routenetwerk.

Klassen
Vliegt u met Qantas dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
Uw stoelen zijn comfortabel en de service is uitstekend. Tijdens de vlucht hoeft u zich niet te vervelen. U beschikt over uw eigen TV scherm met de nieuwste films, keuze uit verschillende televisie programma’s, computerspelletjes en radiozenders. U krijgt tijdens de vlucht heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd.

Business Class
De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die u alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel is voorzien van een stopcontact en kan volledig plat zodat u heerlijk kunt slapen. Aan boord is een uitstekende service. U heeft voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van KLM en Air France bevindt zich in vertrekhal 2, de check-in balie van Lufthansa bevindt zich in vertrekhal 1 en de check-in balie van British Airways bevindt zich in vertrekhal 3. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel