Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Jet Airways
Vorige pagina

Informatie over Jet Airways

Jet Airways is een private internationale luchtvaartmaatschappij uit India. De thuishaven ligt in Bombay.
Jet Airways is sinds 1993 gaan vliegen binnen India, in 2004 is zij begonnen het netwerk uit te breiden naar internationale routes. Vanuit Brussel wordt er non-stop gevlogen naar Delhi, Bombay en Chennai.

Jet Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij die binnen India vliegt. Jet Airways is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij op lange vluchten met vertrek vanaf Brussel.
 • Non-stop vanaf Brussel naar India
 • Eén van de jongste vloten ter wereld
 • Uitstekende service

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
Op dit moment heeft Jet Airways een moderne vloot met 100 vliegtuigen, welke over de hele wereld vliegt. De vloot van Jet Airways bestaat uit o.a. de Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200, Boeing 737-700/800/900 en de ATR 72-500 turboprop. Op de vluchten van Brussel naar India wordt er gevlogen met de Airbus A330-200.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 25 kg;
Business Class passagiers: 35 kg.

Vluchtschema
Jet Airways vliegt dagelijks non-stop naar India. Ook binnen India wordt dagelijks gevlogen.

Klassen
Vliegt u met Jet Airways dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class is comfortabel en biedt een goede service. U kunt het u gemakkelijk maken door de verstelbare neksteun in uw stoel en een voeten ondersteunend net te gebruiken. U krijgt drankjes, hapjes en maaltijden aan boord. Ook hoeft u zich niet te vervelen tijdens de vlucht want u heeft uw eigen privé TV scherm waar u kunt kijken naar een film of televisieprogramma, of radio wilt luisteren of een spelletje wilt spelen.

Business Class
Vliegt u Business Class dan zit u ruim en comfortabel. Net als in de Economy Class heeft elke stoel een eigen TV scherm met audio en visuele mogelijkheden. Verder beschikt deze klasse over volledig platte bedden. Business Class passagiers kunnen tevens gebruik maken van de Jet Airways Lounge op Brussel Airport.

Inchecken op Brussel Airport
De incheckbalie voor Jet Airways op Brussel-Airport bevindt zich op niveau 3, de incheckbalie is rij 8. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel