Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Hainan Airlines
Vorige pagina

Informatie over Hainan Airlines

Hainan Airlines is een Chinese luchtvaartmaatschappij opgestart op het eiland Hainan, in het uiterste zuiden van China. Als een van de grootste airlines in China verbindt Hainan Airlines meer dan 90 steden wereldwijd en in China. Bovendien biedt de maatschappij bijna 500 binnenlandse en buitenlandse routes aan.
 • Non stop Brussel-Beijing
 • 5x per week rechtstreekse vlucht naar China
 • Uitstekende binnenlandse connecties vanuit Beijing
 • Uitstekende service aan boord
 • Full flat bed in Business Class

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


In 2006 is Hainan Airlines succesvol gestart met een rechtstreekse vlucht tussen Brussel en Beijing.

Vloot
Hainan Airlines beschikt over een vloot van meer dan 100 toestellen, met zowel toestellen van Airbus alsook Boeing. Op de route Brussel-Beijing/Shanghai wordt gevlogen met een Airbus 330-200 met een leeftijd van ongeveer 3 jaar.

Baggage
Bij Hainan Airlines begrijpt men het belang van de passagiers in het meenemen van het aantal kilo's in baggage en daarom is het toegestane gewicht hoger dan bij andere maatschappijen.

Business Class passagiers: 40 kg
Economy Class passagiers: 30 kg
Baby's (0 tot 2 jaar): 10 kg

Maximaal 1 stuk handbagage is toestaan met een maximaal gewicht van 5 kg. De maximale afmetingen zijn 40x55x20cm. Het is wel toegestaan een laptoptas mee te nemen.

Vluchtschema
Hainan Airlines vliegt 5 keer per week naar Beijing Capital Airport.

Klasse
Hainan Airlines biedt op de route naar Beijing 2 klasses aan. De A330-200 is ontworpen om tot 300 passagiers te vervoeren. Bij Hainan Airlines zijn deze toestellen echter slechts uitgerust met 222 seats zodat er meer ruimte en comfort ontstaat.

Hainan Airlines biedt een heerlijke mix aan van Chinese en Westerse keuken en men heeft de keuze uit maar liefst 4 gerechten! Eens uw keuze is gemaakt laat u zich bedienen door gastvrije stewardessen die elk moment voor u klaar staan.

Economy Class
The Economy Class beschikt over 179 stoelen in een configuratie 2-4-2. De stoel pitch is 82 cm en de stoelbreedte is 54 cm. Iedere stoel is uitgerust met een eigen in-flight entertainment system, dat tevens ook werkt On Demand. Dat wil zeggen dat u tijdens uw vlucht zelf kunt beslissen wanneer u welke film kijkt of welke muziek u beluistert.

Business Class
Hainan Airlines Business Class is uitgerust met 36 stoelen in een configuratie van 2-2-2. Iedere stoel heeft een pitch van 188 cm en een breedte van 70cm, met volledig verstelbare rugleuning to 180 graden zodat reizigers in alle comfort kunt genieten van het vliegen en fris aankomen op hun bestemming.

Inchecken op Brussels Airport
De check-in balie van Hainan Airlines bevindt zich in de Vertrekhal, rij 6. De ticketing balie bevindt zich eveneens in de vertrekhal, maar kan gevonden worden naast de Starbucks. U wordt geadviseerd ongeveer 3 uur voor vertrek in te checken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel