Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > EVA AIR
Vorige pagina

Informatie over EVA Air

EVA Air is een jonge vliegmaatschappij afkomstig uit Taiwan. De eerste vlucht van dit Taiwanese concern vond in 1991 plaats en ze valt onder de Evergreen Group.
 • Non-stop van Amsterdam naar Bangkok
 • Moderne vloot
 • Betaalbare Premium Economy Class
 • Eigen tv scherm met video-on-demand
 • Uitstekende service

Vloot
EVA Air heeft een moderne vloot met ruim 50 vliegtuigen, welke over de hele wereld vliegt. De vloot van EVA Air bestaat uit o.a. de Boeing 777-300, 747-400, MD-11s en de MD-90s. Op de vluchten van Amsterdam naar Bangkok wordt er gevlogen met de Boeing 777-300.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

De bagageregels zijn reeds aangepast; Alle passagiers met een ticket geboekt in Nederland vertrekkend naar Thailand en v.v. mogen met ingang van 1 november 2015 meer bagage meenemen:

Economy Class passagiers: 30 kg
Premium Economy Class passagiers: 35 kg
Royal Laurel Class passagiers: 40 kg

Baby’s tot 2 jaar 10 kilo bagage, kinderen vanaf 2 jaar mogen hetzelfde gewicht aan bagage meenemen als volwassenen.

Let op! Reist u bijvoorbeeld in de Premium Economy Class of Royal Laurel Class? Uw koffer mag niet zwaarder wegen dan 32kg per stuk, u dient uw bagage dan onder te verdelen in meerdere koffers.

Vluchtschema
EVA Air vliegt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop naar Bangkok.

Klassen
Vliegt u met EVA Air dan kunt u Economy Class, Premium Economy Class en Royal Laurel Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van EVA Air kent een uitstekende service. U kunt kiezen uit verschillende maaltijden die gezond en lekker zijn. U beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor u, zodat u de nieuwste films kunt kijken wanneer u wilt.

Premium Economy Class
Wanneer u voor deze speciale tussenklasse kiest, kiest u voor een ruimere stoel met uitzonderlijke service voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de Economy Class prijs. De afstand tussen de stoelen is bij Premium Economy Class 99 cm, tevens heeft u een eigen TV scherm met video-on-demand in de stoel voor u. De ideale manier om voor een aantrekkelijke prijs comfortabel te vliegen.

Royal Laurel Class
De Royal Laurel Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Voor de prijs van een regulier Business Class ticket kunt u genieten van First Class comfort. De afstand tussen de stoelen is bij Royal Laurel Class 155 cm. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een 5-sterren keuken.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van EVA Air bevindt zich in vertrekhal 3. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel