Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > China Southern
Vorige pagina

Informatie over China Southern

China Southern Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van China. De luchtvaartmaatschappij begon met het uitvoeren van vluchten in 1979 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie. Sinds 2007 is de maatschappij een trots lid van Skyteam, zodat passagiers kunnen profiteren van vele voordelen waaronder meer vluchten, goede connecties en aantrekkelijke tarieven.
 • Non-stop vlucht van Amsterdam naar Beijing en Guangzhou
 • Eigen TV scherm met films, nieuws en entertainment
 • Prima service

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
De vloot van China Southern Airlines bestaat onder andere uit de Boeing 777, 747, 737 en de Airbus A330, 320 en 300. Sinds oktober 2011 behoort ook de Airbus A380 tot de vloot. Op de vluchten naar Beijing wordt er meestal gevlogen met een Airbus A330-200 en op de vluchten naar Guangzhou met een Airbus A332.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 5 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 23 kg;
Business Class passagiers: 3 koffers van maximaal 23 kg stuk.

Vluchtschema
China Southern Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Beijing en Guangzhou.

Klassen
Vliegt u met China Southern Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van China Southern Airlines kent een prima service. De stoelen zijn comfortabel. Alle stoelen zijn voorzien van een eigen TV scherm waardoor u onder andere Westerse en Chinese films en programma's kunt kijken. Tijdens de vlucht kunt u genieten van Westerse of Chinese maaltijden, welke worden geserveerd met een ruime keuze aan drankjes.

Business Class
Deze Business Class uitgerust met elektronisch verstelbare stoelen, welke vrijwel naar achteren geklapt kunnen worden, met een lengte van 188 cm en een breedte van 51 cm. Uw stoel is uitgerust met een lawaai reducerende koptelefoon en een persoonlijk TV scherm met keuze uit Westerse en Chinese films en entertainment. Tijdens de vlucht kunt u genieten van smakelijke maaltijden, samengesteld door zeer bekwame chefs, welke worden geserveerd met luxe wijnen en andere dranken. Tussen de maaltijden door kunt u genieten van verscheidene tussendoortjes en verfrissingen.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van China Southern Airlines bevindt zich in vertrekhal 2. Er wordt ingecheckt bij KLM. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel