Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > China Airlines
Vorige pagina

Informatie over China Airlines

De grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, vliegt vier maal per week non-stop vanaf Schiphol naar Taipei. China Airlines, opgericht op 16 december 1959 heeft als thuisbasis Taipei, de hoofdstad van Taiwan.

De eerste vlucht van China Airlines naar Amsterdam vond plaats op 11 april 1983. China Airlines biedt middels de vlucht van Amsterdam naar Taipei de grootste capaciteit van 389 stoelen aan en deze zijn verdeeld over twee unieke klassen aan boord van de moderne Airbus 350.
 • Non stop van Amsterdam naar Taipei
 • Aziatische gastvrijheid
 • Betaalbare Business Class

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
Momenteel onderhoudt China Airlines een vloot van 71 vliegtuigen. Er wordt gevlogen met Airbus en Boeing.

Op de vluchten van Amsterdam naar Taipei wordt er gevlogen met de Airbus 350.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 30 kg;
Business Class passagiers: 40 kg.

Vluchtschema
China Airlines vliegt vier maal per week naar Taipei.

Klassen
Vliegt u met China Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van China Airlines biedt het grootste aantal beschikbare stoelen, namelijk een totaal van 319. Deze comfortabele en ruime stoelen hebben een pitch van 82 cm, een stoelbreedte van 45 cm en een verstelbaarheid van 110 graden. In de Airbus zijn er 246 stoelen met een pitch van 81 cm, een stoelbreedte van 45cm en een verstelbaarheid van 106 graden. De splinter nieuwe Airbus A350 is voorzien van een eigen TV scherm met een up-to-date entertainmentsysteem. Deze klasse biedt tevens de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar elegante maaltijden.

Business Class
De Business Class van China Airlines wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De passagiers beschikken over ruime stoelen welke zijn uitgerust met een pitch van 119 cm, een stoelbreedte van 51 cm en een verstelbaarheid van 131 graden. In de Airbus zijn er 30 Business Class stoelen met een pitch van 152 cm, een stoelbreedte van 53 cm en een verstelbaarheid van 146 graden. De configuratie is 2/2/2. Deze stoelen kunnen vooraf gereserveerd worden en zijn tevens voorzien van grote kussens en dekens voor een ideaal comfort.
Tevens wordt er een grote variatie aan internationale kranten, bladen en radioprogramma's aangeboden in deze zeer hoog gewaardeerde klasse. Op de computer gestuurde persoonlijke tv schermpjes kan worden gekeken naar een ruim aanbod aan films, series, toeristische programma's, vluchtinformatie en kan men tevens drankjes/ snacks bestellen en uitgebreid shoppen.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van China Airlines bevindt zich in vertrekhal 3, rij 25. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U dient minimaal 3 uur voor vertrek in te checken. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel