Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Cathay Pacific
Vorige pagina

Informatie over Cathay Pacific

Cathay Pacific is een luchtvaartmaatschappij opricht in Hong Kong in 1946. Vanuit Hong Kong kunt u naar vele bestemmingen doorvliegen. Cathay Pacific behoord tot het topsegment en is bekroond met 5 sterren.
 • Eigen tv-scherm met 26 kanalen
 • Dagelijkse vluchten naar Hong Kong en verdere bestemmingen
 • Uitstekende service

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
De vloot van Cathay Pacific bestaat uit meer dan 130 vliegtuigen. De vloot bestaat onder andere uit de Airbus A340-300, Boeing 777-300 en de Boeing 747-400. Tijdens uw vlucht van Amsterdam naar Hong Kong wordt er gevlogen met de Airbus A340-300. De gemiddelde leeftijd van de vloot is 10,7 jaar.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 20 kg;
Business Class passagiers: 30 kg.

Indien u geboekt heeft na 15 september 2016 mag u in de Economy class 30 kg, Premium Economy 35 kg en in de Business Class 40 kg bagage meenemen.

Vluchtschema
Cathay Pacific vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Hong Kong. Vanuit Hong Kong kunt u verder vliegen naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Klassen
Vliegt u met Cathay Pacific dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class stoelen zijn comfortabel. U kunt u zelf vermaken met meer dan 100 films, 500 tv shows, 888 cd’s, 22 radiokanalen en meer dan 70 spelletjes. Ook zult u worden voorzien van drankjes, hapjes en maaltijden tijdens de vlucht.

Business Class
De Business Class stoelen zijn ruim, comfortabel en bieden u veel privacy. Uw stoel kan 180 graden naar achter, wat uw stoel maakt tot een volledig vlak bed en u garandeert van een goede nachtrust. Aan boord is een prima service. U heeft voorrang bij het inchecken en u heeft toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van Cathay Pacific bevindt zich in vertrekhal 3, rij 31. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel