Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Nieuws > Primeur voor 333travel - gratis wifi bij rondreizen per minibus
Vorige pagina

Primeur voor de reisbranche: Altijd online onderweg

Langs de paradijselijke stranden van Thailand, door de rijstvelden van Vietnam of op de slingerende bergwegen van Sri Lanka. Even appen. Even op Instagram. Even inlezen online. Bij 333travel kan het vanaf vandaag allemaal dankzij de wifi aan boord van minibusjes. De specialist in privé rondreizen is hiermee de eerste die internet op de weg aanbiedt. Zo maakt 333travel contact met het thuisfront eenvoudig en comfortabel, ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is. Vakantiegangers kunnen hun tijd optimaal gebruiken door genieten van het uitzicht te combineren met sharen, skypen en swipen.

Mensen zoeken verbinding, zeker tijdens hun droomvakantie. Met elkaar, met de locals en met het thuisfront. Om ervoor te zorgen dat reizigers ook op afgelegen, ongerepte plekken contact kunnen houden met vrienden en familie, is wifi vanaf nu standaard bij minibussen voor rondreizen door Azië. Een strandvakantie is natuurlijk heerlijk, maar de gemiddelde Nederlandse droomreis is een stukje avontuurlijker. Die gaat naar kleine dorpjes, dat verlaten strandje en een tempel waar verder bijna geen toerist te zien is. Al die hidden gems kunnen nu eindelijk makkelijk gedeeld worden tijdens de reis.

Verzorgde rondreizen zijn weer een trend en zitten in de lift volgens Frangken Tuhumena, CEO van 333travel. Dit betekent dat meer en meer vakantiegangers op de plaats van bestemming tijd in een minibus doorbrengen. Internettoegang is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar op reis is dat een heel ander verhaal, zeker onderweg. 333travel speelt in op deze trend en geeft minibussen een digitale dimensie. Zo kunnen vakantiegangers hun tijd tijdens een reis optimaal indelen en benutten.

De gratis WiFi is geldig op onze privéreizen met vertrek in 2019 en beschikbaar voor de bestemmingen Thailand, Bali, West Maleisie, Vietnam, Sri Lanka en Cambodja. Bekijk hier het aanbod van rondreizen met gratis WiFi

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel