Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Nieuwe koers voor 333travel


Specialist in verre reizen anticipeert op groeiende behoefte aan persoonlijk advies.

Persbericht : Harmelen, 14 december - Reisorganisatie 333travel verandert van koers.

De specialist in verre reizen heeft haar aanbod aangescherpt. Zij specialiseert zich nu in privéreizen naar 15 verre bestemmingen. Directeur Arno van Uffelen: "Wij zien een groeiende behoefte aan vertrouwen en persoonlijk advies. Daar spelen wij op in."

Van Uffelen, die al sinds de jaren '90 meedraait in de reisbranche, merkt dat de wensen van reizigers veranderen. "Nederlanders zijn erg reislustig. Dat wordt alleen maar meer. Wat we nu merken, is dat de behoefte aan vertrouwen terugkomt. Mensen willen zeker weten dat het bestemmingen en de accommodaties niet zullen tegenvallen. Waar zij eerder graag het avontuur opzochten en hun reis grotendeels zelf organiseerden, hebben ze nu meer behoefte aan persoonlijk advies."

Terug naar de kern
Deze trend was reden voor 333travel om weer terug te gaan naar de kern. "Wij concentreren ons op 15 verre bestemmingen, waar wij reizigers een unieke ervaring bieden. 333travel streeft ernaar de verwachtingen van reizigers te overtreffen met een reis vol ontdekkingen, langs bijzondere locaties en met persoonlijke service. Ook de prijs voor een reis inclusief vluchten en verblijf is vaak een positieve verrassing." De nieuwe koers van 333travel vertaalt zich in een huisstijl die symbool staat voor haar professionele identiteit. Opvallend is het nieuwe logo, dat bestaat uit drie location markers in de vorm van het cijfer 3. Deze 'prikkers' op de wereldkaart duiden aan dat 333travel je op de mooiste, authentieke plekken brengt.

Turkije-effect
Een andere opvallende trend die van Uffelen signaleert, is de sensitiviteit op ontwikkelingen op de reisbestemmingen. "Door globalisering weten Nederlanders heel goed wat er speelt in hun vakantieland. Dit leidt vaker tot veranderingen van reisbestemming. Je ziet het bijvoorbeeld aan het Turkije-effect: direct na de coup poging, nam het aantal Turkije-boekingen af. Wij merken het dan direct aan de telefoon, meer vraag naar onze bestemmingen."

Over 333travel
333travel is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen. Onze ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten.

333travel biedt reizen aan naar 15 verre bestemmingen. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via onze klanten en regelmatige controles houden wij de kwaliteit van onze reizen op peil.

333travel : Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel