Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€93,-

per persoon vanaf

Hotel: The Three Boutique Hotel

(H-ZA-7522) 4ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Moderne luxe in een historisch gebouw
  • Schitterend gelegen in het centrum van Kaapstad
  • Design zwembad
  • Uitmuntende service

InformatieThe Three Boutique Hotel in het centrum van Kaapstad is gevestigd in een historisch gebouw. Een prachtig voorbeeld hoe historie en modern gemak elkaar complimenteert.

Het kleinschalige hotel biedt een prachtig zwembad met onderwaterverlichting en op het dak is een zonnedek met een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Devil's Peak, Lions Head en Signal Hill. Een idyllische plek om de zonsondergang te bewonderen in Kaapstad.

Het terras naast het zwembad vormt een heerlijke plek om te genieten van de Zuid-Afrikaanse zon of te genieten van een mooi boek in de schaduw met een koel drankje. In de stijlvolle en sfeervolle lounge wordt koffie en thee geserveerd. Het hotel staat ook bekend om het heerlijke ontbijt wat dagelijks wordt geserveerd.

Ligging
The Three Boutique Hotel bevindt zich op ongeveer 17 km van de internationale luchthaven. V&A Waterfront ligt op 4 km afstand en de beroemde Long Street in het centrum van Kaapstad op 1.9 km afstand. The Gardens Shopping Centre kun je in enkele minuten naar toe wandelen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een 7 meter zwembad en een dakterras met zonneterras met een spectaculair uitzicht op o.a. de Tafelberg. Gratis parkeergelegenheid. Gratis WIFI.

Eten en drinken in het hotel
Het hotel serveert een uitgebreid ontbijt. Je kunt ook uitstekend dineren in het hotel. Er is een bar aanwezig.

Activiteiten in en om uw resort
Vanuit het hotel kun je de Tafelberg bezoeken, gaan winkelen in het V&A Waterfront of het centrum van Kaapstad bezoeken, zoals Long Street en Green Market.

Inclusief ontbijt
Victoria & Alfred Waterfront in Kaapstad, Zuid-Afrika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel