Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€633,-

per persoon vanaf

Hotel: Phinda Private Game Reserve

(H-ZA-7510) 5ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Inclusief 2 game drive
  • Inclusief diner onder de sterrenhemel
  • Pure luxe in Afrikaanse Bush
  • Grote kans om jachtluipaarden, leeuwen en nyala's te zien

InformatieErvaar pure luxe in het uniek gelegen Phinda Private Game Reserve. De lodge ligt tussen de Indische oceaan en het wereldberoemde iSimangaliso Greater St Lucia Wetland park in KwaZulu Natal.

De prachtige kamers zijn gebouwd op palen verscholen in het betoverende woud om zoveel mogelijk deel uit te maken van de natuurlijke omgeving. De kamers hebben enorme grote ramen, waardoor je 360 graden rondom zicht hebt op de omgeving.

Het Phinda privé reservaat geldt als positief voorbeeld van een uiterst succesvolle samenwerking tussen de lokale gemeenschap en de natuurbescherming. In het reservaat kom je veel dieren tegen tijdens de spannende safari's in 4WD en maak je grote kans om de big 5 olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels en luipaarden te spotten, maar ook zeldzamere dieren zoals de bedreigde zwarte neushoorn, cheeta's en 360 vogelsoorten.

Ligging
De lodge ligt tussen de Indische oceaan en het wereldberoemde iSimangaliso Greater St Lucia Wetland park in KwaZulu Natal. De lodge is eenvoudig vanuit St. Lucia te bereiken, daar de weg er naar toe in uitstekende staat is. Vanuit de lodge kunt u uw reis vervolgen naar Durban of Drakens bergen of Swaziland.

Eten en drinken in het resort
Phinda Private Game Reserve heeft een uitmuntend restaurant, waar zowel ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Als het weer het toelaat wordt het diner buiten op gediend op een mooie locatie onder de sterrenhemel. In de ochtend maak je eerste een game drive en bij terug komst wacht je een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Faciliteiten
Je kunt heerlijk gaan ontspannen bij het prachtige zwembad. In de bibliotheek tref je vele boeken of het Afrikaanse dierenrijk.

Activiteiten in en rond het resort
Phinda Private Game Reserve organiseert in de ochtend en in de namiddag game drives met uitstekende rangers en Zulu-trackers. Je kunt ook aan kano tocht maken op de rivier en onderweg nijlpaarden en krokodillen tegen komen. Vanuit de lodge kun je ook koraal duiken maken in de Indische oceaan en kans maken om walvis haaien te ontmoeten.

Inclusief ontbijt lunch en diner en 2 game drives

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel