Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Vietnam > The nam hai > Kamerbeschrijvingen
Vorige pagina

€404,-

per persoon vanaf

Hotel: Four Seasons Resort The Nam Hai

(H-VN-5611) 5ster sterren

Bereken uw prijs
Voor de prijs van uw reis klikt u op "Info & Prijzen". U kunt dagelijks vertrekken en per dag verlengen.

Kamerbeschrijving(en)


2-Kamer villa
De zeer ruime villa's zijn ontworpen voor optimaal comfort en stijlvolle verwennerij. Zowel binnen als in uw tropische privé-tuin vindt u ruime zithoeken waar u zich heerlijk kunt ontspannen. In het midden van de villa ligt een hoger platform waar u een fabelachtig hemelbed vindt, een sofa, een LCD-tv met Bose sound systeem en voor de muziekliefhebbers een iPod met docking station. Wordt 's ochtends heerlijk wakker op uw terras met een kopje versgezette koffie met uw espressomachine. In de royale badkamer vindt u een chique ligbad en toegang tot uw tuin, waar u een hemelse regendouche vindt.

2-Kamer beachfront villa
Deze villa is gelijk aan de 2-kamer villa, maar is dichter bij het strand gelegen zodat u vanuit uw tuin het ruizen van de branding kunt horen....

2-Kamer poolvilla
Deze luxe poolvilla is enkele malen ruimer dan de 2-kamer villa en biedt een ruimere tuin met een eigen privé-zwembad met temperatuurregeling. De villa beschikt, naast de faciliteiten genoemd bij de 2-kamer villa, bovendien over een keuken, eetruimte en zelfs een aparte kamer voor een dienstmeisje, mocht u daar gebruik van willen maken. De villa is gebouwd in laagjes, verbonden met trapjes.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel