Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Vietnam > Nha trang

Hotels Nha Trang


333travel biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Nha Trang Vietnam. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en zaken hotels. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Nha Trang hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Faciliteiten

(4 hotels gevonden)
Evason Ana Mandara Resort 5ster sterren
Evason Ana Mandara Resort
Het prachtige Evason Ana Mandara Resort heeft een unieke ligging: direct aan het brede strand van Nha Trang. Het resort biedt ruime, sfeervolle kamers, talloze faciliteiten en een uitmuntende persoonlijke service. Vanaf € 140 p.p.
Starlet Hotel 3ster sterren
Starlet Hotel
Het Starlet Hotel ligt aan de rand van het centrum van Nha Trang. Het hotel is op klassieke wijze ingericht en beschikt over comfortabele kamers. U loopt gemakkelijk naar bezienswaardigheden, restaurants... Vanaf € 23 p.p.
TTC Hotel Premium - Michelia (vh Michelia Hotel) 4ster sterren
TTC Hotel Premium - Michelia (vh Michelia Hotel)
Het Michelia Hotel is een stijlvol hotel in Nha Trang met alle benodigde moderne faciliteiten. Het hotel ligt nabij het centrum van Nha Trang en op circa 5 minuten lopen van het strand. Vanaf € 41 p.p.
Sunrise Resort 5ster sterren
Sunrise Resort
Het Sunrise Resort is geïnspireerd op de Frans-koloniale stijl, in het centrum van de stad en slechts door een weg gescheiden van het strand. Het heeft een eigen stuk strand, met eigen ligbedden... Vanaf € 74 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel