Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Vietnam > Imperial hotel
Vorige pagina

€50,-

per persoon vanaf

Hotel: Imperial Hotel

(H-VN-0416) 5ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Statig luxe hotel in het centrum van Hue
  • Schitterend uitzicht over de Parfum rivier
  • Geniet van de fantastische faciliteiten zoals het ruime zwembad

InformatieIn deze keizerlijke stad misstaat een verblijf in een luxe hotel natuurlijk niet. Dit statige hotel ligt nabij de rivier, zodat u bijvoorbeeld vanuit het restaurant een schitterend uitzicht hebt op de Parfum rivier en over de gehele stad. Geniet van wat de stad te bieden heeft, om vervolgens 'thuis' te komen in het Imperial Hotel en te genieten van de vele faciliteiten en uitstekende service.

Ligging
Het Imperial Hotel ligt centraal in de stad Hue, op loopafstand van de Parfum rivier. De keizerlijke citadel bevindt zich aan de overkant van de rivier. Het treinstation ligt op circa 2 km en de luchthaven op circa 15 km van het hotel.

Eten en drinken in het resort
Het hotel beschikt over een aantal restaurants en bars. Een bijzonder restaurant is de Royal Dining Room. Hier kunt u genieten van gerechten die vroeger aan de koning werden geserveerd en speciale dieren symboliseerden, zoals de draak, phoenix of de pauw. Dit alles wordt vergezeld van muziek en dans, uitgevoerd door de studenten van het conservatorium van Hue. Een unieke ervaring.

U kunt ook dineren in het Imperial Restaurant, waar een uitgebreid buffet van gerechten uit de Aziatische en westerse wereld wordt geserveerd. U vindt hier ook Vietnamese specialiteiten uit 3 regio's van het land. U kunt zowel binnen eten, waar u zicht heeft op de open showkeukens, of buiten op het terras. Wilt u eens een andere Aziatische keuken proberen, dan kunt u terecht in het Yoshihara Restaurant, waar op zo authentieke mogelijke wijze Japanse gerechten worden bereid. Tenslotte is er het fine dining restaurant Starlight Lounge, waar u met uitzicht op de Parfum rivier luxe kunt lunchen of dineren.

Naast deze fantastische restaurants kent het hotel ook twee bars. De meest spectaculaire bar is de King's Panorama Bar. Deze ligt op de 16e verdieping en heeft zowel een gedeelte buiten als binnen. Onder het genot van een drankje kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad Hue, de mooie Ngu Binh bergen en de romantische Parfum rivier. Deze bar mag u niet overslaan. Verder kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds genieten van een verfrissend drankje en een snack in de Piano Bar, waar in de avond ook live muziek gespeeld wordt.

Faciliteiten
Weinig stadshotels hebben zo'n heerlijk zwembad als het Imperial Hotel. Hier kunt u helemaal bijkomen na een dagje de stad en omgeving verkennen en bovendien heeft u hier een mooi uitzicht over de stad. Ernaast vindt u een fitnesscentrum met moderne fitnessapparaten.

Bij dit koninklijke hotel hoort ook een koninklijke spa. In de moderne Royal Spa kunt u zich heerlijk laten masseren, met een ruime keuze aan behandelingen. Voor de laatste souvenirs kunt u terecht in de Queen's Souvenir Shop. Ook bevindt zich in het hotel een casino.

Activiteiten in en rond het resort
U kunt vanuit dit hotel mooie excursies maken, naar bijvoorbeeld de keizerlijke citadel of de keizerlijke tombes. Uiteraard behoort een boottocht over de Parfum rivier ook tot de mogelijkheden.

Inclusief ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel