Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Thailand > The chill > Kamerbeschrijvingen
Vorige pagina

€62,-

per persoon vanaf

Hotel: The Chill

(H-TH-5015) 4ster sterren

Bereken uw prijs
Voor de prijs van uw reis klikt u op "Info & Prijzen". U kunt dagelijks vertrekken en per dag verlengen.

Kamerbeschrijving(en)


The Chill beschikt over in totaal slechts 35 kamers, die zich allemaal in hetzelfde gebouw bevinden. Het grootste verschil is op welke verdieping ze zich bevinden. Alle kamers beschikken over airco, LED-tv, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten en een kluis. Tevens is er een ruim terras of balkon met relaxed daybed.

The Chill Deluxe
The Chill Deluxe kamer is een ruime, lichte kamer gelegen op de 1e verdieping. Vanaf het balkon met heerlijk daybed heb je uitzicht op het zwembad. De kamer is o.a. voorzien van een 40-inch LED-tv, DVD-Blu Ray speler en gratis wifi-internet. De badkamer heeft een heerlijke regendouche.

The Splash Deluxe Pool Access
The Splash Deluxe Pool Access kamer ligt op de begane grond en is qua kamergrootte en faciliteiten gelijk aan de Chill Deluxe kamer, maar dit kamertype biedt vanaf je eigen terras met daybed direct toegang tot het zwembad.

The Sky Jacuzzi Suite
De Sky Jacuzzi Suite ligt op de bovenste verdieping en is 2 keer zo ruim als de overige kamertypes. Vanaf het ruime balkon heb je (deels) uitzicht over zee. Bovendien heeft de suite een woonruimte die door een glazen schuifdeur wordt gescheiden van de slaapkamer. In de ruime badkamer vind je een whirlpool jacuzzi, een aparte regendouche en een dubbele wasbak.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel