Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€42,-

per persoon vanaf

Hotel: Iudia on the River

(H-TH-0200) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Prachtig en vooral zeer sfeervol boutique hotel
  • Ideaal gelegen op slechts 5 minuten lopen van de schitterende tempels van Ayutthaya
  • Mooi gelegen aan de machtige Chao Phraya rivier

InformatieAyutthaya was ooit de hoofdstad van Thailand, met veel rijkdom, pracht en praal. Het werd dan ook vaak belegerd door buurlanden en uiteindelijk lukte het de Birmezen om de stad in te nemen en te verwoesten. Gelukkig zijn er nog vele ruïnes van tempels goed bewaard gebleven en deze zijn te vinden in het Historical Park.

Het Iudia on the River is een sfeervol boutique hotel, dat mooi is gelegen buiten het centrum van Ayutthaya, naast het beroemde Historical Park. Het vormt een perfecte uitvalsbasis om de tempels te bezichtigen, om vervolgens weer geheel tot rust te komen in dit kleinschalige resort.

Ligging
Het Iudia on the River is schitterend gelegen aan de beroemde Chao Phraya rivier, de beroemde rivier die ook door Bangkok stroomt om uiteindelijk in zee uit te monden. Het Historical Park ligt op circa 5 minuten lopen van het hotel. Restaurants vind je op circa een kwartier wandelen aan de rivier. Het treinstation van Ayutthaya ligt op circa 15 minuten rijden van het hotel.

Eten en drinken in het resort
Het hotel serveert ontbijt en je kunt er drankjes bestellen. Er is een cafeetje voor drankjes en snacks en er is een restaurant.

Faciliteiten
Het Iudia beschikt over een ruim zwembad met ligstoelen, waar je gemakkelijk baantjes kunt trekken en het biedt bovendien uitzicht op de tempel. Verder is er internet beschikbaar.

Activiteiten in en rond het resort
Er is fietsverhuur beschikbaar in het hotel, zodat je gemakkelijk zelf naar en door het Historical Park kunt fietsen om zo de tempels te bezichtigen.

Inclusief ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel