Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Thailand > Duangtawan hotel > Kamerbeschrijvingen
Vorige pagina

€29,-

per persoon vanaf

Hotel: Duangtawan Hotel

(H-TH-0213) 3ster sterren

Bereken uw prijs
Voor de prijs van uw reis klikt u op "Info & Prijzen". U kunt dagelijks vertrekken en per dag verlengen.

Kamerbeschrijving(en)


Superiorkamer
De ruime superiorkamer bevindt zich op de 5e tot en met de 15e verdieping. De kamer beschikt over airco, telefoon, tv, wifi-internet tegen een betaling, minibar en kluisje. De badkamer heeft een bad, aparte douche, toilet en föhn.

Deluxe kamer
De deluxe kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer en is gelegen op dezelfde verdiepingen, maar de kamer is iets ruimer.

Dynasty club kamer
Dit kamertype heeft dezelfde grootte als de deluxe kamer, maar is gelegen op de 20e tot en met de 23e verdieping. Bovendien beschikt de kamer over koffie- en theezetfaciliteiten. Wanneer u in de dynasty club kamer verblijft, kunt u gebruik maken van de club-privileges. Dit houdt in dat er een aparte check-in en check-out is en u de kamer gratis kunt aanhouden tot 14.00 uur op de laatste dag, mits beschikbaar. U mag ook gebruik maken van de Dynasty Club Lounge; er is hier dagelijks een afternoon tea, gedurende de gehele dag staat er koffie, thee en sapjes klaar en in de avond een cocktail en canapés. Bovendien mag u gratis gebruik maken van het internet.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel