Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€92,-

per persoon vanaf

Hotel: Orchard Rendezvous Hotel

(H-SG-0602) 4ster sterren

Skyline Marina Bay Singapore in de nacht

Leuke pluspunten om te weten

  • Dichtbij alle bezienswaardigheden
  • Gelegen in het hart van Singapore
  • Vriendelijke service

InformatieSingapore is een populaire stopover plaats in Azië en staat vooral bekend vanwege de goedkope shopmogelijkheden, de bijzondere mengeling van culturen en de vele moderne snufjes die er te vinden zijn. Dit kleinste landje van Zuidoost-Azië heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van oude kolonie van de Engelsen tot het schoonste, modernste en meest ontwikkelde stukje Azië.

Het Orchard Rendezvous is een eerste klasse hotel dat zich bevindt in het hart van Singapore, dichtbij alle bezienswaardigheden. Het hotel garandeert haar gasten een aangenaam verblijf dankzij comfort in combinatie met vriendelijke service en de ideale ligging.

Ligging
Gelegen in het hart van Singapore, aan dé winkelstraat van Singapore, Orchard Road. In de omgeving vind je de botanische tuinen, de nationale orchideetuin, Ngee Ann City en de Boat Quay. Ook het treinstation is dichtbij, waardoor je snel en gemakkelijk andere delen van de stad kunt bereiken.

Eten en drinken in het resort
Het Orchard Rendezvous Hotel heeft verschillende eet- en drinkgelegenheden, waar je kunt genieten van plaatselijke maaltijden als internationale specialiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld Italiaans, Japans of Chinees eten.

Faciliteiten
Op het dak van het Rendezvous Orchard hotel vind je een mooi zwembad, waar je heerlijk kunt vertoeven na een drukke dag in de stad. Voor wat lichaamsbeweging ga je naar het fitness-centre en voor een lekkere koffie naar de Starbucks koffiebar. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi-internet.

Activiteiten in en rond het resort
Singapore staat vooral bekend om het goedkoop winkelen. En dat kun je uitstekend in de vele winkelcentra of bij Bugis Street wat vooral bekend staat vanwege de vele koopjes. Alles van goedkope kleding, T-shirts en lokaal eten is hier te vinden. Dé luxe winkelstraat van Singapore is Orchard Road, waar vele design winkels te vinden zijn.

Maar Singapore biedt veel meer. In het centrum van de stad vind je de Botanic Gardens, een groot park met meer dan een half miljoen(!) verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Het park heeft watervallen en de Singapore Zoo is er gehuisvest. In Chinatown vind je een scala aan winkeltjes en kraampjes en uiteraard restaurants. In Little India worden kleurrijke kraampjes met boeddhistische en hindoeïstische tempels afgewisseld.

Inclusief ontbijt


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel