Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Myanmar

Hotels Myanmar


333travel biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Myanmar. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Myanmar hotel in ons programma.

Medewerker"Het is magisch om tussen alle eeuwenoude tempels te fietsen in Bagan en de lokale kinderen verstoppertje te zien spelen tussen de stoepa’s. Mijn tip: ga de zonsopgang bekijken bij de U-bein bridge waar net alle monniken de brug oversteken en de vissers al in het water staan."

Hilke Wieringa, uw persoonlijke Myanmar specialist.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Faciliteiten
Ligging

(4 hotels gevonden) - op basis van filters: wis uw selectie
Golden Island Cottages 3ster sterren
Golden Island Cottages
Het Golden Island Cottages was het allereerste hotel op palen in het meer gelegen en daarmee een begrip in deze omgeving. Hoewel het hotel een simpel hotel is, biedt het een unieke beleving middenop het meer. Vanaf € 52 p.p.
Thazin Garden Hotel 3ster sterren
Thazin Garden Hotel
Het Thazin Garden Hotel is een populaire plaats om te verblijven, wanneer u tijdens de vakantie in Myanmar, de tempels van Bagan aandoet. Het hotel biedt een prima balans tussen prijs en kwaliteit en heeft... Vanaf € 46 p.p.
Mandalay City Hotel 3ster sterren
Mandalay City Hotel
Het Mandalay City Hotel biedt u de perfectie combinatie qua ligging. Het is er bijna een oase van rust in het drukke Mandalay. Vanaf de weg rijdt u via de oprijlaan een tropische tuin in... Vanaf € 37 p.p.
Panorama Hotel 3ster sterren
Panorama Hotel
Het Panorama Hotel is een comfortabel hotel in hartje Yangon. Loop het hotel uit en wandel door de smalle straatjes waar het dagelijks leven van de Birmezen nog rustig voortkabbelt. Bij de rivier kunt u de... Vanaf € 28 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel