Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€31,-

per persoon vanaf

Hotel: Golden Island Cottages

(H-MM-0960) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Gebouwd op palen in het Inle meer
  • Prachtige omgeving

InformatieHet Golden Island Cottages was het allereerste hotel op palen in het meer gelegen en daarmee een begrip in deze omgeving. Hoewel het hotel een simpel hotel is, biedt het een unieke beleving middenop het meer.

De rust en idyllische omgeving zijn ongeëvenaard en vanaf het terras van uw eigen huisje op palen, kunt u dat extra goed door laten dringen. Het hotel is eigendom van een lokale Pa O familie en zij zullen u bij aankomst verwelkomen met de traditionele welkomstgroet.

Ligging
Vanaf de airport van Heho rijdt u in ca. 45 minuten naar Nyaung Shwe, de toegangspoort tot het Inle Lake. Hier vandaan gaat u verder met een open longtailboot en is het nog zo’n klein uur naar het Golden Island Cottages varen.

Eten en drinken in het resort
Het restaurant van het Golden Island Cottages is weliswaar eenvoudig ingericht, maar biedt u toch voldoende keuze in gerechten en menu. Bij de lobby staan verschillende zitjes en kunt u een drankje drinken.

Faciliteiten
Een computer met internetverbinding is beschikbaar voor gebruik (tegen betaling). Rond de lobby kunt u ook gratis gebruik van wifi-internet maken en er is een kluis voor waardevolle spullen.

Activiteiten in en rond het resort
Per longtailboot kunt u rondom het meer varen en o.a. de drijvende plantages en bekende beenroeiers gaan bekijken. Ook is het mogelijk om vanuit het hotel een trip te maken naar het zuidelijker gelegen, nog onbekende Sankar Meer.

Inclusief eenvoudig ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel