Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Kenia > The sands at chale island > Kamerbeschrijvingen
Vorige pagina

€88,-

per persoon vanaf

Hotel: The Sands at Chale Island

(H-KE-8513) 4ster sterren

Bereken uw prijs
Voor de prijs van uw reis klikt u op "Info & Prijzen". U kunt dagelijks vertrekken en per dag verlengen.

Kamerbeschrijving(en)


Om stroom te besparen, met het oog op het milieu, wordt tussen 10.00 uur en 17.00 uur de hoofdgenerator uitgeschakeld, waardoor er geen stroom in de kamers is. De centrale openbare ruimtes van het resort worden van stroom voorzien door een andere, kleinere generator en daar is wel de gehele dag stroom.

Standaardkamer
De standaardkamers hebben alle (deels) zeezicht en liggen nabij het Galana zwembad en de Galana Poolbar. Voor de standaardkamers heb je een klif met een zonnedek zodat je heerlijk kunt relaxen met een schitterend uitzicht over de Indische Oceaan. De halfronde kamer ligt in het hoofdgebouw en is voorzien van een balkon met zitje, airco, zithoekje en bed met klamboe. De badkamer heeft een douche en toilet.

Chale-Lagoon Banda
Banda betekent in het Swahili ‘klein huis’ en de Chale-Lagoon Banda is dan ook een losstaand huisje met palmrieten daken en uitzicht over de mangrove, de lagune of de zee. Elke banda heeft een ruim terras met ligbed waar je heerlijk kunt relaxen. De banda is ruimer dan de standaardkamer en heeft verder dezelfde faciliteiten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel