Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Indonesie > Ubud

Hotels Ubud


333travel biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Ubud Bali. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Ubud Bali hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Faciliteiten
Ligging

(4 hotels gevonden)
Saren Indah 2ster sterren
Saren Indah
Het Saren Indah Hotel is een goed toeristenklasse hotel. Het ligt tussen de rijstvelden en vlakbij het beroemde Apenbos. Het hotel biedt haar gasten de gelegenheid te genieten van alle aspecten van de... Vanaf € 25 p.p.
Sahadewa Resort en Spa 3ster sterren
Sahadewa Resort en Spa
Het Sahadewa Resort and Spa is een karakteristiek boutique resort gebouwd in Balinese stijl. Het hotel is gelegen in het centrum van Ubud, op loopafstand van Monkey Forest, musea, winkeltjes, bars en restaurants. Vanaf € 27 p.p.
Ubud Village Resort 5ster sterren
Ubud Village Resort
Het 5* Ubud Village Resort is een trendy boutique resort, prachtig gelegen in de groene heuvels van Ubud, omgeven door vruchtbare rijstvelden. Hier kunt u zich geheel ontspannen en uitstekend de omgeving verkennen. Vanaf € 107 p.p.
Alaya Ubud 4ster sterren
Alaya Ubud
Het sfeervolle Alaya Ubud resort heeft een prachtige ligging tussen de rijstvelden in Ubud. Het resort biedt twee kamer types gebouwd in Balinese stijl. Bovendien bevindt het resort zich op loopafstand van... Vanaf € 63 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel