Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Indonesie > Segara village > Belangrijke informatie
Vorige pagina

Belangrijke informatie


Het Segara Village zal aankomende winter starten met een ambitieus renovatieproject. Het gebied rondom de beachclub zal een complete metamorfose ondergaan en omgebouwd worden naar een volledig moderne en eigentijdse look die volledig uniek is in Sanur. De restaurants worden uitgebreid, er wordt een prachtige nieuwe spa gebouwd en rondom het infinity zwembad bij het strand wordt een nieuw kinderzwembad aangelegd. Daarnaast zullen ook de kamers van The Segara@Village 2 (een apart gedeelte in het hotel) gerenoveerd worden. Alle andere kamers in het resort zijn reeds gerenoveerd.

De werkzaamheden staan gepland van november 2019 t/m februari 2020 en zullen dagelijks plaatsvinden tussen 08.00-17.00 uur, waarbij in het weekend en op feestdagen minder werkzaamheden zullen zijn. Aangezien de kamers verspreid in de tuin liggen, zul je in je kamer geen overlast van het renovatieproject hebben. Verder wordt er een tijdelijk restaurant gemaakt waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner en ook de jacuzzi bar, het lagune zwembad, het zwembad in Village 2 en het strand met ligbedden en parasols zullen beschikbaar zijn voor gasten.

Al met al is dit een ambitieus project, waarbij er redelijk wat overlast verwacht wordt, met name in het gebied rondom de beachclub. Hier staat tegenover dat je van een hele voordelige kamerprijs kunt profiteren.

Het Segara Village is ervan overtuigd dat zij haar gasten nog steeds haar unieke persoonlijke service en een aangenaam verblijf kan bieden en verwelkomt je dan ook graag.

Hieronder vind je een impressie van de nieuwe look van het hotel.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel