Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Indonesie > Luce dalma
Vorige pagina

€69,-

per persoon vanaf

Hotel: Luce d'Alma

(H-ID-0366) 4ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Originele combinatie tussen Italiaanse en Indonesische stijl
  • Kleinschalig resort
  • Fietsen beschikbaar om eiland te ontdekken

InformatieHet Luce d’Alma is een 4* hotel op het idyllische Gili Trawangan. Het resort wordt gerund door een Italiaanse familie, waardoor je er een originele combinatie tussen Balinese en Italiaanse stijl terugvindt. Het resort bestaat uit 16 zeer ruime cottages die rondom een prachtig zwembad zijn gebouwd. Het biedt verder uitgebreide faciliteiten voor een optimaal en ontspannen verblijf.

Ligging
Het Luce d’Alma ligt op het eiland Gili Trawangan, vlak voor de kust van Noord-Lombok, op ca. 600 m van het strand. Dit eiland is zowel vanaf Bali (ca. 2.5 uur) als Lombok (ca. 10 minuten) goed bereikbaar. Diverse restaurantjes en bars op loopafstand.

Eten en drinken in het resort
In het restaurant van Luce d’Alma vind je een Euro-Aziatische keuken. Naast de vele lokale specialiteiten staan er ook bijzondere combinaties van de Italiaanse en Indonesische keuken op het menu. Bij het zwembad kun je genieten van een drankje en een snack.

Faciliteiten
In Luce d’Alma vind je alle benodigde moderne faciliteiten. Het fraaie als een lagune gevormde zwembad ligt midden tussen de cottages, zodat alle kamers direct uitzicht op en toegang tot het zwembad hebben. In het fitness-centre kun je terecht voor de broodnodige beweging tijdens de vakantie en in de spa kun je volledig ontspannen bij een heerlijke massage. Tevens kun je gratis gebruik maken van wifi-internet in het restaurant en van fietsen om het eiland mee te verkennen.

Activiteiten in en rond het resort
Het Luce d’Alma heeft fietsen waar je gratis gebruik van kunt maken, zodat je op deze manier het eiland Gili Trawangan boven water kunt ontdekken. Uiteraard mag een duik- of snorkeltocht op Gili niet ontbreken aangezien de onderwaterwereld hier bijzonder indrukwekkend is. Het resort heeft een nauwe samenwerking met een prima duikschool die alle tripjes voor je kan boeken. Naast het unieke blauwe koraal van de Gili’s, heb je ook nog eens een zeer grote kans om zeeschildpadden te zien.

Inclusief ontbijt


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel