Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€18,-

per persoon vanaf

Hotel: Aditya Beach Resort

(H-ID-0313) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Sfeervol lokaal hotel
  • Direct aan het strand van Lovina

InformatieHet Aditya Beach Resort ligt in een prachtige kleurrijke tropische tuin direct aan het zwarte zandstrand en in het centrum van Lovina. Vanuit je hotel worden elke ochtend de bekende dolfijnentours georganiseerd.

Ligging
Direct aan zee en centraal gelegen in het rustige Lovina. Lovina ligt aan de noordkust van het mooie Bali, op ca. 4 uur rijden van de luchthaven.

Eten en drinken
In het restaurant van Aditya Beach Resort kun je iedere dag terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Bij het zwembad vind je een poolbar waar je gedurende de dag een verkoelend drankje of snack kunt bestellen.

Faciliteiten
Het Aditya Beach Hotel beschikt over een mooi zwembad dat in de prachtige tuin met exotische bloemen ligt en vanwaar je uitzicht over zee hebt. Verder heeft het hotel een kleine spa en kun je overal gebruik maken van gratis wifi-internet. Het hotel organiseert voor liefhebbers diverse excursies, zoals duiken, zeilen, vissen en elke ochtend een dolfijnentour. In de tuin en langs het strand staan verschillende kleine paviljoens, waar je gedurende de dag heerlijk kunt relaxen.

Inclusief ontbijt


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel