Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > India > Raas
Vorige pagina

€135,-

per persoon vanaf

Hotel: RAAS Hotel

(H-IN-5706) 4ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Uniek luxe boutique hotel
  • Midden in de oude binnenstad
  • Spectaculair uitzicht op het Meherangarh Fort

InformatieAan de voet van het imponerende Meherangarh Fort vind je het RAAS hotel. RAAS is het eerste luxe boutique hotel in de volledig ommuurde, oude binnenstad van Jodhpur. Het hotel bestaande uit drie nieuwe gebouwen, in aanvulling op de oorspronkelijke vier van rozerood zandsteen, weerspiegelt in vele opzichten de stad Jodhpur. De nieuwe gebouwen zijn modern en hedendaags waardoor er een naadloze harmonie is ontstaan tussen oud en nieuw, modern en traditioneel.

Vanaf het hotel heb je een spectaculair uitzicht direct op het hooggelegen fort. Loop naar buiten en je kunt dwalen tussen een wirwar van straatje en de indigo blauwe huizen van de Bhrama kaste.

Ligging
Het hotel is gelegen ligt aan de voet van het indrukwekkende Meherangarh Fort in het oude stadsdeel. De luchthaven bevindt zich op 20 minuten rijden.

Eten en drinken in het resort
RAAS beschikt over twee restaurants. Het sfeervolle Darikhana Restaurant serveert de Indiase keuken. Het al fresco restaurant Baradari Café, gelegen bij het zwembad, biedt internationale gerechten. Ook is er een bar en roomservice beschikbaar in het hotel.

Faciliteiten
Het hotel heeft een mooi buitenzwembad en er is een spa aanwezig waar je volledig kunt ontspannen. In de openbare ruimtes kun je gebruik maken van internet. Het hotel heeft ook een winkeltje.

Activiteiten in en rond het resort
Vlakbij het hotel ligt Mehrangarh Fort. Dit fort is één van de bekendste en grootste forten in India waarvan de muren 36 meter hoog zijn en 21 meter breed. Ook is een bezoek aan het Umaid Bhawan Paleis zeer zeker de moeite waard. Dit is één van de bekendste paleizen van India. Het gebouw bevat meer dan 90.000 m3 marmer. Het paleis wordt ook wel het, “Chitra paleis” genoemd vanwege het zandsteen dat werd gebruikt.

Inclusief ontbijt
Meherangarh Fort in Jodhpur

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel