Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€31,-

per persoon vanaf

Hotel: Hotel New Temples Town

(H-IN-0782) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Gelegen in hart van historisch centrum
  • Uitblinkende service en Indiase gastvrijheid

InformatieHet Hotel New Temples Town is gelegen in het hart van de prachtige historische stad Varanasi in het noorden van India. Op steenworp afstand vind je de Market Square en het beroemde Varanasi Railway Station. Het hotel biedt uitstekende service faciliteiten en een restaurant waar je zowel heerlijk Indiaans als continentaal kunt dineren.

Ligging
Het hotel ligt erg gunstig gelegen in het midden van het centrum, dichtbij vele bekende bezienswaardigheden. Het is het ideale vertrekpunt om een bezoek te brengen aan één van de bekende tempels in de stad, zoals het Kashi Vishwanath Mandir of de Durga Temple, of het Varanasi Railway Station. Ook is het vliegveld van Varanasi op korte afstand te vinden.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over vele faciliteiten en je kunt gebruik maken van een geweldige dienstverlening van het vriendelijke personeel. Het hotel is o.a. voorzien van een restaurant, business centre, een conciërge, Internet en een lift. Bovendien kun je 24 uur per dag terecht bij de frontdesk van het hotel.

Eten en drinken in het hotel
Het hotel beschikt over een specialiteiten Multi Cuisine Restaurant, Glassy Junction, waar je heerlijk kunt dineren. In het restaurant heb je de mogelijkheid om de geweldige authentieke keuken van India te proeven. Daarnaast worden er continentale, Chinese en Mughlai gerechten geserveerd.

Activiteiten in en om uw resort
Hindoeisme speelt een belangrijke rol in Varanasi, waardoor de tempels de voornaamste attractie vormen. De Durga Temple, Vishwanath Temple, Sankat Mochan Temple en de Bharat Mata temple zijn enkele belangrijke tempels in de stad. Verder zijn de Ganga Ghats (rivier fronten) het belangrijkste centrum van religieuze activiteiten en rituelen en vormen ook een van de hoofd attracties van Varanasi. Daarnaast vind je de Alamgir Moskee, een mix van hindoe en Mughal stijlen van de architectuur. Verdere attracties van Varanasi zijn de Benaras Hindu University (BHU), het Archeologisch Museum, Sarnath, Bharat Kala Bhavan en de boeddhistische stoepa's en tempels in Sarnath.

Inclusief Ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel