Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > India nepal > Goa

Hotels Genoa


333travel biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Goa. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Goa India hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Faciliteiten

(4 hotels gevonden)
Nanu Beach Resort 3ster sterren
Nanu Beach Resort
Een prettig kleinschalig 3* resort gelegen aan een schitterend strand van Zuid Goa. Het Resort heeft een mooi zwembad, Ayurveda Spa en uitstekende service. Vanaf € 58 p.p.
Holiday Inn Goa 4ster sterren
Holiday Inn Goa
Het 4* Holiday Inn Resort is ruim opgezet, van alle gemakken voorzien en rustig gelegen aan het witte strand van Cavelossim in Zuid-Goa. Het zwembad is groot en comfortabel, er is ook een spa... Vanaf € 91 p.p.
The O Hotel 4ster sterren
The O Hotel
The O Hotel is een prachtig en hip 4* resort gelegen aan het schitterende strand van Candolim in Noord Goa. De inrichting van het hotel is oosters en u kunt zich volledig ontspannen in de voortreffelijke spa... Vanaf € 82 p.p.
Alila Diwa 5ster sterren
Alila Diwa
Alila Diwa is een juweel van een 5* resort. Zonder twijfel de meest trendy accommodatie van Zuid Goa, met een unieke eigentijdse elegantie en mooi zwembad. Vanaf € 119 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel