Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Dubai > Yas viceroy hotel > Kamerbeschrijvingen
Vorige pagina

€119,-

per persoon vanaf

Hotel: Yas Viceroy Hotel

(H-AE-0918) 5ster sterren

Bereken uw prijs
Voor de prijs van uw reis klikt u op "Info & Prijzen". U kunt dagelijks vertrekken en per dag verlengen.


Deluxe kamer
De stijlvolle deluxe kamer is ruim (54 m2) en biedt een uiterst comfortabel verblijf. Door de kamerhoge ramen geniet je optimaal van het buitenlicht en vanaf je balkon heb je uitzicht over het F1 circuit of de bijzondere buitenlaag van het hotel. Ook de binnenverlichting is met grote zorg geplaatst en zorgt voor een sfeervolle ambiance. Verder is er 42” LCD-tv, iPod-dockingstation, speakers in de badkamer, goedgevulde minibar, koffie-/theezetfaciliteiten en een kluis. De badkamer beschikt over een regendouche, bad, toilet en föhn. Gratis wifi-internet is door het gehele hotel beschikbaar.

Marina deluxe kamer
Deze kamer is gelijk aan de deluxe kamer, maar heeft meestal uitzicht over de jachthaven of de buitenlaag van het hotel.

Deluxe suite
De deluxe suite ligt in het hoofdgebouw van het hotel en is bijna 2x zo groot als de deluxe kamer, namelijk 100 m2. De kamer beschikt over een aparte huis- en slaapkamer, een luxe surround geluidssysteem voor de gehele kamer, een walk-in closet en een espresso apparaat. In deze kamer kunnen 2 extra bedden bij geplaatst worden, zodat je er met maximaal 4 personen kunt verblijven.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel