Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Abu Dhabi stedentrip - 4* One to One Hotel The Village

Leuke pluspunten om te weten

  • Rustig gelegen in het hart van Abu Dhabi
  • Mooie palmtuinen met laagbouw accommodatie
  • Mooie zwembaden en 6 restaurants

InformatieErvaar de elegantie en warme uitstraling van het One to One - The Village, een luxe hotel met rustige ligging in het hart van Abu Dhabi. Uw accommodatie ligt in verschillende gebouwtjes verspreid in een tuin vol wuivende palmen. Per gebouw is er een apart zwembad beschikbaar.

Ligging
Het One to One - The Village heeft een perfecte ligging midden in hart van Abu Dhabi. Rondom het hotel vindt u diverse winkeltjes en restaurantjes. De luchthaven ligt op ca. 30 minuten rijden.

Eten en drinken in het resort
In het One to One - The Village vindt u maar liefst 6 restaurants die door heel de stad bekend en geliefd zijn. Zo kunt u in het 18 Oz restaurant de beste steak in town eten, in het Resto 24 uur per dag terecht voor zowel a la carte als buffet of de beste seafood eten in het Sennara restaurant. Met maar liefst 6 restaurant-keuzes zal de innerlijke mens in ieder geval niets tekort gekomen.

Faciliteiten
Bovenop ieder kamerblok heeft het One to One - The Village een zwembad omringd door een heerlijk sundeck, waardoor u meer een privé-gevoel zult krijgen. Daarnaast is voor de actieve mens een uitgebreide fitness-club, waar ook nog een gezamenlijk zwembad is en u diverse groepslessen kunt volgen. In de beautysalon kunt u terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen en overal in het hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi-internet.

Activiteiten in en rond het resort
Ga op ontdekking in Abu Dhabi, een cosmopolitische stad met een imposante skyline, maar tegelijkertijd verbazingwekkend traditioneel. Geniet van zowel moderne architectuur met het overhellende Capitol Gate gebouw en het Aldar hoofdkwartier, wat een volmaakt rond gebouw is. Daarnaast is de traditionele architectuur goed vertegenwoordigd in de vele moskeeën in de stad. De Sjeik Zayed Moskee is de 7e grootste moskee ter wereld en met maar liefst 57 koepels en 4 minaretten beslist een schouwspel.

Door haar ligging aan de Perzische Golf beschikt Abu Dhabi ook over een prachtig strand waar u heerlijk kunt vertoeven. Langs de bekende 8 km lange Corniche Road vindt u naast een gemoderniseerd strand met alle nodige faciliteiten, zoals kinderspeeltuinen, restaurants, lifeguards, voet- en fietspaden, ook een scala aan shopmogelijkheden.

Op Yas Island vindt u de grote attractieparken waar Abu Dhabi ook bekend om is, zoals Ferrari World, ’s werelds eerste Ferrari themapark en volledig gericht op snelheid en autosport.

Ontbijt inbegrepen

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel