Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Hotel > Dubai > Armani hotel
Vorige pagina

€149,-

per persoon vanaf

Hotel: Armani Hotel

(H-AE-0904) 5ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Gelegen in het hoogste gebouw ter wereld: Burj Kalifa
  • Exclusief design by Armani
  • Direct gelegen naast de Dubai Mall

Dubai, als stad van uitersten, is een ideale plaats voor een korte vakantie. Het is niet al te ver vliegen, er is veel te zien en te doen en het hoeft niet al te duur te zijn. In Dubai zie je op de ene hoek van de straat een traditionele souk en even verderop het hoogste gebouw ter wereld. Het is één van 's werelds beste citytrips, maar tegelijkertijd kun je er ook aan het uitgestrekte zandstrand vertoeven.

Het Armani Hotel Dubai is het allereerste hotel van het wereldberoemde modemerk Armani. Het hotel blinkt uit door aller opvallende stijlen, decoraties en interieurs, maar ook nog eens vanwege de locatie. Het hotel ligt namelijk in het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Kalifa wolkenkrabber die zo’n 828 m hoog is.

In en rondom de Burj Khalifa is een scala aan winkels en restaurants te vinden. Verblijf je eenmaal in het hotel, dan krijg je een persoonlijke Lifestyle Manager toegewezen; jouw aanspreekpunt in het hotel gedurende je verblijf.

Armani Hotel Dubai is gelegen in Dubai Downtown, ook wel ‘Little Manhattan’ genoemd. Qua faciliteiten beschik je o.a. over 5 luxe restaurants, de Armani Club met uitzicht op de Dubai Fountain en over een heerlijk zwembad met zonneterras.

Aangezien je zo dichtbij bent, moet je natuurlijk het uitzicht gaan bewonderen vanaf het observation deck van de Burj Khalifa, gelegen op de 124e verdieping. En naar hartenlust winkelen doe je direct naast het hotel in de Dubai Mall.

Inclusief ontbijt
Minimum verblijf
In bepaalde periodes dien je een minimum aantal nachten te verblijven:
29 december - 1 januari: 4 nachten (inchecken op 31 december is niet toegestaan)

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel