Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€72,-

per persoon vanaf

Hotel: Independence Hotel

(H-KH-0166) 4ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Rustig gelegen aan het strand
  • Ouderwetse charme met moderne faciliteiten
  • Ook voor kinderen genoeg te doen

InformatieDit hotel heeft een aparte bouwstijl waaraan is af te lezen dat het al uit de jaren '60 stamt. In die tijd was het Independence Hotel het meest luxe hotel in Sihanoukville en een waar begrip onder de jetset. Door de jaren heen raakte het hotel echter in verval en werd uiteindelijk gesloten. Totdat het in 2007 in volle glorie hersteld en heropend werd. De karakteristieke bouwstijl is behouden, maar de inrichting en faciliteiten zijn op de hedendaagse standaard gebracht.

Ligging
Het Independence Hotel heeft zijn naam gegeven aan het strand waar het aan ligt: Independence Beach. Dit ligt in het zuiden van Sihanoukville, op circa 10 minuten rijden van het centrum.

Eten en drinken in het resort
Het Coral Restaurant is een buffetrestaurant met internationale gerechten voor het ontbijt, lunch en diner. Het tweede restaurant is het Sunset Terrace waar heerlijke visgerechten worden geserveerd, maar waar u ook terecht kunt voor een drankje en een snack. Of drink een heerlijke cocktail in de History Lounge Bar terwijl u de foto's bekijkt die over de historie van dit hotel vertellen.

Faciliteiten
In de Jouvence Spa kunt u terecht voor heerlijke spabehandelingen. Of ontspan in/aan het zwembad. Voor kinderen is er een kinderbad en een speelplaats. Wilt u uw conditie op peil houden, dan is er ook een fitnesscentrum in het hotel. Tenslotte is er in de openbare ruimtes van het resort wifi-internet beschikbaar (tegen betaling).

Activiteiten in en rond het resort
U kunt bij het hotel een kajak te huren voor een zeekajaktocht. Of huur een fiets om de omgeving te verkennen, andere stranden te verkennen of om naar het centrum te gaan.

Inclusief ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel