Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Formule1inabudhabi

Formule 1 race bijwonen in Abu Dhabi

Woon dé spannendste race van het Formule 1 seizoen bij! De race van Abu Dhabi is de laatste race van het seizoen en staat altijd garant voor spektakel. Mogelijk is de strijd voor het kampioenschap nog in volle gang en uiteraard hopen we met zijn allen dat onze Max Verstappen aan deze strijd mee kan doen.

Daarnaast maken het imposante Yas Circuit omringd door de woestijn, het luxe Yas Viceroy Hotel met zijn futuristische vormen over het circuit en de vele exclusieve jachten die te bewonderen zijn, deze race één van de meest bijzondere om mee te maken.

Tijdens dit Formule 1 arrangement verblijft u in het naastgelegen Emiraat Dubai. Als stad van uitersten, is Dubai een ideale plaats voor een korte vakantie. Het is niet al te ver vliegen, er is veel te zien en te doen en het hoeft niet al te duur te zijn. In Dubai ziet u op de ene hoek van de straat een traditionele souk en even verderop het hoogste gebouw ter wereld. Het is één van 's werelds beste citytrips, maar tegelijkertijd kunt u er ook aan het uitgestrekte zandstrand vertoeven.

Uw arrangement is inclusief vluchten, verblijf in Dubai in een 3* hotel, alle benodigde transfers tussen luchthaven, hotel en circuit, een spectaculaire desert jeepsafari avondexcursie, entreekaartje naar keuze voor het raceweekend en de bijbehorende concerten door wereldberoemde artiesten.

Kijk hier voor meer informatie over prijzen en hoe u het Formule 1 arrangement kunt boeken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel