Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Zuid Afrika

Stel zelf uw favoriete reis naar Zuid Afrika samen

Tijdens het reizen door Zuid-Afrika zult u verrast worden door de diversiteit van het land. Wilt u gedurende uw reis spannende safari's maken om leeuwen en olifanten te spotten, wandelen door de Drakensbergen en lunchen op het strand, terwijl walvissen capriolen uithalen? Of de schitterend omgeving van Kaapstad ontdekken en de boot nemen naar Robben Island? Dit is slechts een kleine greep uit de bezienswaardigheden van Zuid-Afrika.

Medewerker"Elke dag was voor mij een hoogtepunt, ook het eten was heerlijk en niet duur. Overnachten in een tented lodge midden in de Afrikaanse wildernis en dineren rond een kampvuur blijft mijn favoriete ervaring."

Johan Veenvliet, uw persoonlijke Zuid-Afrika specialist


333travel heeft een selectie gemaakt van meerdaagse tours, excursies en sfeervolle kleinschalige accommodaties, zodat u Zuid-Afrika op haar mooist kunt ervaren. Wij geven u graag reisadvies over Zuid-Afrika, tijdens het samenstellen van uw ideale reis op maat.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel