Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Tanzania

Stel zelf je favoriete reis naar Tanzania samen


333travel is gespecialiseerd in reizen naar Tanzania. Je kunt je safari rondreis in de mooiste parken en reservaten nog specialer maken door bijvoorbeeld een bijzondere overnachting in een sfeervolle luxe lodge of luxe tentenkamp midden in het park. Je kunt je partner verrassen met een onvergetelijke ballonvaart boven de Serengeti. Of maak tijdens je strandvakantie op Zanzibar een uitstapje naar het historische centrum van Stone Town.

Medewerker"Ik zou het echt aanraden om minimaal op 1 plek in een luxe tented camp te verblijven. Niet alleen is het ontzettend sfeervol, maar dineren en in slaap vallen terwijl je om je heen alleen maar de geluiden van de natuur hoort, maakt je safari echt onvergetelijk."

Catharina van den Berg, je persoonlijke Tanzania specialistHotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel