Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Myanmar

Stel zelf uw favoriete reis naar Myanmar samen

Myanmar kent vele namen, zoals Birma of het land van de gouden pagodes. Als onbekend buurland van mega-bestemming Thailand, is reizen naar Myanmar dan ook beslist bijzonder te noemen. Door de jarenlange afzondering van de rest van de wereld, is het land erin geslaagd om haar authenticiteit te behouden.

Het toerisme in Myanmar staat nog in de kinderschoenen, maar reizen naar Myanmar wordt wel steeds populairder. Er zijn zoveel plekjes te ontdekken en zoveel routes door het land denkbaar. Zo kunt u een rondreis Myanmar bijvoorbeeld gemakkelijk combineren met een strandvakantie in Thailand. Of denk eens aan een stopover in Singapore of Kuala Lumpur, voordat u aan uw rondreis door Myanmar begint.

Medewerker"Het is magisch om tussen alle eeuwenoude tempels te fietsen in Bagan en de lokale kinderen verstoppertje te zien spelen tussen de stoepa’s. Mijn tip: ga de zonsopgang bekijken bij de U-bein bridge waar net alle monniken de brug oversteken en de vissers al in het water staan."

Stefan Weemaes, uw persoonlijke Myanmar specialist.


Wij bieden verschillende rondreizen kant en klaar aan, maar wellicht dat u een geheel eigen route heeft bedacht. Dan kunt u de vele hotels en tours op onze website eenvoudig aan elkaar koppelen. Zo stelt u zelf uw reis samen. Wij geven u graag een uitgebreid reisadvies Myanmar, zodat wij samen met u aan de hand van uw wensen uw droomreis kunnen samenstellen.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel