Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Laos

Stel zelf uw favoriete reis naar Laos samen

Reizen naar Laos is een beetje terugreizen in de tijd. In dit nog zeer authentieke, rustige land ziet u nog een beetje het Azië van weleer. Naast prachtig versierde, oude tempels is de grote variatie aan bevolkingsgroepen die dicht bij elkaar vredig samenleeft een bijzonder kenmerk van het land. Ons reisadvies voor Laos is om zeker het ongerepte binnenland niet te vergeten. Hier ziet u de dagelijkse leefwijze van de Lao en uiteraard de prachtige natuur en de nog eenvoudige infrastructuur.

Veel bezoekers kiezen voor kortere reizen naar Laos om in ieder geval de belangrijkste bezienswaardigheden van Laos te zien, zoals het uiterst charmante en sfeervolle Luang Prabang en de prachtige tempels en musea in Vientiane. Laos is namelijk ook uitstekend te combineren met de omringende buurlanden Thailand en Cambodja. Op die manier kunt u in één rondreis twee of drie zeer diverse landen en culturen leren kennen.

Medewerker"Heerlijk dat er nog zo’n authentiek Aziatisch land bestaat. Natuurlijk vind je inmiddels behoorlijk wat toeristen in Luang Prabang en Vientiane, maar vooral in de binnenlanden waan je je nog in het échte Azië waar je verschillende volkeren nog op eenvoudige wijze hun leven ziet leiden."

Stefan Weemaes, uw persoonlijke Laos specialist.


Wat voor soort reis naar Laos u ook kiest, u bent bij ons Flexible product aan het goede adres. Hier kunt u een tour Laos bijvoorbeeld aan een tour Thailand of Cambodja plakken. Of kies hier uw favoriete hotels en excursies. Wij stellen naar aanleiding van uw keuzes dan een kloppende en complete rondreis naar Laos voor u samen.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel