Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Kenia
Vorige pagina

Stel zelf je favoriete reis naar Kenia samen


333travel is gespecialiseerd in reizen naar Kenia. Maak je safari rondreis in Kenia nog specialer met ons aanbod. Je kunt je safari rondreis in de mooiste parken en reservaten nog specialer maken door bijvoorbeeld een bijzondere overnachting in een sfeervolle luxe lodge of luxe tentenkamp midden in het park. Je kunt je partner verrassen met een onvergetelijke ballonvaart boven de Masai Mara. Of je kunt meer te weten komen over het leven van de Samburu of de Maasai tijdens een bezoek aan een lokaal dorp.

Medewerker"We hadden nog een volledige dag in Nairobi voordat we op safari gingen, die we hebben ingevuld met een excursie naar het David Sheldrick’s Orphanage Centre, het Giraffe Centre en het Karen Blixen Museum. Je komt dan heel dichtbij de dieren en we waren er toen helemaal klaar voor om op safari te gaan om nog meer te zien."

Angelina Middelkoop, je persoonlijke Kenia specialist.Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel