Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > China

Stel zelf uw favoriete reis naar China samen

In China zijn de bezienswaardigheden ontelbaar. Bij 333travel kunt u naast de bekende hoogtepunten ook het authentieke China ontdekken. Reizen door China wordt dan een prachtige combinatie van eeuwenoude cultuur en hedendaagse schoonheid. In China kunt u uitstekend reizen met hoge snelheidstreinen en binnenlandse vluchten, waardoor u makkelijk verschillende delen van China met elkaar kunt combineren.

Medewerker"Wat is dit een mega groot land en wat heb ik vele indrukken mogen opdoen. Naast de bekende indrukwekkende historische monumenten zoals de Grote Muur en Longmen Grotten, wordt je ook steeds weer verrast door de schitterende natuur, maar ook het dagelijkse leven op straat."

Johan Veenvliet, uw persoonlijke China specialist.


Wij hebben een groot assortiment aan meerdaagse tours, excursies en een grote selectie aan hotels. U kunt tijdens uw reis bijvoorbeeld in zowel een traditioneel Hutong hotel overnachten in Beijing, als in een trendy hotel in Hong Kong.

Wij geven u dan ook graag reisadvies bij het samenstellen van uw reis op maat door China.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel