Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Canada

Stel zelf uw favoriete reis naar Canada samen

333travel is gespecialiseerd in reizen naar Canada. U kunt naast de beroemde hoogtepunten uw reis helemaal naar wens maken met bijvoorbeeld een bijzondere overnachting in een sfeervolle ecolodge middenin de natuur, een kanotocht op zoek naar walvissen en beluga’s of een wandeling maken over de wiebelende hangbrug van Capilano, vlakbij Vancouver. Wij kunnen ook interessante excursies organiseren om uw rondreis door Oost- of West-Canada compleet te maken.

Medewerker"Beren, elanden of enorme dikhoornschapen spotten, zo langs de kant van de weg. Waar maak je dat nou mee? In Canada is dit heel gewoon. Maak prachtige wandelingen door bossen, bergweides vol bloemen en langs diepblauw of groengekleurde meertjes. Of ga te paard dwars door de Rockies"

Angelina Middelkoop, uw persoonlijke Canada specialist.


U kunt ook een bezoek aan New York combineren met een fly drive door Oost-Canada. Of juist aan de westkust, de stad Seattle en Amerikaanse staat Oregon, combineren met de natuur van Vancouver Island. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Wij hebben een groot aanbod aan meerdaagse tours, excursie en hotels. Wij zijn Canada specialist en willen u graag helpen bij het samenstellen van uw ideale reis op maat naar Canada.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Autohuur

Maak uw eigen reis op maat compleet en selecteer hier eenvoudig uw huur auto.

Camperhuur

Maak uw eigen reis op maat compleet en selecteer hier eenvoudig uw eigen camper.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel