Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Cambodja

Stel zelf uw favoriete reis naar Cambodja samen

Ervaar historie, cultuur en natuur tijdens uw vakantie in Cambodja. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Cambodja is uiteraard de majestueuze Angkor Wat. Maar u zult zien dat reizen in Cambodja meer verrassingen voor u in petto heeft.

Uiteraard horen het indrukwekkende Angkor tempelcomplex, het gezellige Siem Reap en de hoofdstad Phnom Penh vol geschiedenis in een reis naar Cambodja thuis. Maar overweegt u ook eens om de authentieke binnenlanden met ongerepte natuur en het lokale leven te ervaren. Probeer de inmiddels zeldzame Irrawaddy dolfijnen te spotten of vlei u neer op het strand van Sihanoukville aan het einde van uw reis. Of combineer Cambodja met Thailand en/of Laos.

Medewerker"Ik vond de Angkor tempels erg indrukwekkend en onbeschrijflijk mooi, maar vooral de tempels die nog verscholen liggen in de jungle namen me echt mee terug naar vervlogen tijden."

Stefan Weemaes, uw persoonlijke Cambodja specialist.


Wij bieden een aantal kant en klare reizen naar Cambodja aan. In dit Flexible gedeelte vindt u echter een groot aantal tours, excursies en hotels waarmee u zelf uw reis naar Cambodja kunt vormgeven. U kunt bijvoorbeeld een starterspakket, enkele tours en leuke hotels kiezen en naar ons doorsturen en onze Cambodja specialisten stellen dan graag met u uw ideale reis naar Cambodja samen.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel