Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Camperhuur: Fraserway camperhuur

(C-CA-0052)

Leuke pluspunten om te weten

  • Zeer hoge kwaliteit campers
  • Uitstekende service, meertalige medewerkers
  • Diverse verhuurlocaties

Fraserway is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar pioniert in de camperindustrie. Ze bouwen hun eigen campers, waardoor ze een zeer hoge standaard kunnen garanderen en service staat er hoog in het vaandel. Met zo’n 1300 campers beschikbaar op 6 locaties door Canada heen, biedt Fraserway een hoogwaardig camper product voor de perfecte vakantie.

Verhuurlocaties
Op deze 6 locaties kun je een Fraserway camper ophalen en/of inleveren:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Halifax en Whitehorse

Wanneer het ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental, hiervoor geldt een toeslag die per locatie kan variëren. Onze reisspecialist kan je hierover informeren.

Service
Fraserway biedt uitstekende service aan al haar klanten. De camper zal zonder extra kosten ’s ochtends al beschikbaar zijn, wordt er niet extra gerekend voor meerdere bestuurders en mag je de camper zonder extra kosten meenemen naar de USA. Om het checkin proces te versnellen kun je vooraf reeds online de gegevens invullen. Op alle verhuurlocaties werken internationale medewerkers, zodat je vrijwel altijd in het Nederlands te woord gestaan kunt worden en zo een goede uitleg over de camper kunt krijgen, voordat je de weg opgaat.

Doordat Fraserway over een eigen fabriek beschikt, kunnen ze de camper geheel naar hun eigen standaard ontwerpen. Zo beschikken de meeste modellen bijvoorbeeld over zonnepanelen, erg handig voor onderweg of wanneer je geen stroomvoorziening hebt op de campingplaats. Wanneer je een GPS via Fraserway huurt, zal deze voorgeprogrammeerde campings, Fraserway stations en andere leuke informatie bevatten. Uiteraard is Fraserway 24 uur per dag bereikbaar in geval van pech of problemen met de camper.


Een camper aan de kant van de weg naast een kudde buffels

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel