Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Camperhuur: Canadream camperhuur

(C-CA-0051)

Leuke pluspunten om te weten

  • Hoge kwaliteit campers
  • Goede service
  • Diverse verhuurlocaties

Canadream is een camper verhuurmaatschappij waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een vloot van ruim 1000 campers van hoge kwaliteit en de meeste verhuurlocaties in Canada, bieden zij altijd een campertype geschikt voor jouw reisgezelschap. Je kunt dus gerust op weg voor een heerlijke en comfortabele kampeervakantie in Canada.

Verhuurlocaties
Op deze 7 locaties kun je een Canadream camper ophalen en/of inleveren:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Montreal, Halifax en Whitehorse

Wanneer het ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental, hiervoor geldt een toeslag die per locatie kan variëren. Onze reisspecialist kan je hierover informeren.

Service
Service is een belangrijk goed bij Canadream en zij zullen er alles aan doen om je met een goed gevoel de vakantie te laten beginnen. Dit begint al vanaf 90 dagen voordat je jouw camper ophaalt, wanneer je online kunt inchecken. Zo kun je op je gemakje alle gegevens doornemen en benodigde informatie invullen. Dit versnelt het ophaalproces aanzienlijk.

De ochtend van ophalen, bel je het gratis telefoonnummer van de verhuurlocatie en maak je een afspraak hoe laat je wordt opgehaald om de camper op te halen. De transfer van de luchthaven of geselecteerd airporthotel naar het verhuurstation is namelijk (m.u.v. in Montreal) inbegrepen. De Canadream medewerker zal je een uitgebreide uitleg bij de camper geven en alles doornemen, voordat je de weg opgaat.

Mocht je onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is Canadream 24 uur per dag bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Daarnaast heeft Canadream de Canadream Club, een programma waarmee je vele kortingen op leuke attracties en campings kunt krijgen. Deze app kun je gratis downloaden en gebruiken op een Apple of Android apparaat.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel