Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Camperhuur: Canadream camperhuur

(C-CA-0051)

Leuke pluspunten om te weten

  • Hoge kwaliteit campers
  • Goede service
  • Diverse verhuurlocaties
  • Gratis campingstoelen voor 333-klanten

Canadream is een camper verhuurmaatschappij waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een vloot van ruim 1000 campers van hoge kwaliteit en de meeste verhuurlocaties in Canada, bieden zij altijd een campertype geschikt voor uw reisgezelschap. U kunt dus gerust op weg voor een heerlijke en comfortabele kampeervakantie in Canada.

Verhuurlocaties
Op deze 7 locaties kunt u een Canadream camper ophalen en/of inleveren:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Montreal, Halifax en Whitehorse

Wanneer uw ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boekt u een zogenaamde one way rental, hiervoor geldt een toeslag die per locatie kan variëren. Uw reisspecialist kan u hierover informeren.

Service
Service is een belangrijk goed bij Canadream en zij zullen er alles aan doen om u met een goed gevoel uw vakantie te laten beginnen. Dit begint al vanaf 90 dagen voordat u uw camper ophaalt, wanneer u online kunt inchecken. Zo kunt u op uw gemakje alle gegevens doornemen en benodigde informatie invullen. Dit versnelt het ophaalproces aanzienlijk.

De ochtend van ophalen, belt u het gratis telefoonnummer van uw verhuurlocatie en maakt u een afspraak hoe laat u wordt opgehaald om uw camper op te halen. De transfer van de luchthaven of geselecteerd airporthotel naar het verhuurstation is namelijk (m.u.v. in Montreal) inbegrepen. De Canadream medewerker zal u een uitgebreide uitleg bij de camper geven en alles doornemen, voordat u de weg opgaat.

Mocht u onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is Canadream 24 uur per dag bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Daarnaast heeft Canadream de Canadream Club, een programma waarmee u vele kortingen op leuke attracties en campings kunt krijgen. Deze app kunt u gratis downloaden en gebruiken op een Apple of Android apparaat.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel