Niagara Falls per boot of helikopter

Geplaatst op Ontdek CanadaReistips
Niagara falls horseshoe falls canada 333travel

De Niagara Falls tijdens de zonsondergang, Canada

De Niagara Falls behoren tot de grootste en bekendste watervallen van de wereld. Zowel de Canadese kant en de Amerikaanse kant zijn te bezoeken. De bekendste manier is het uitzichtpunt over de Horseshoe Falls aan de Canadese kant. Wist u dat u ook met een boot langs deze overweldigende watervallen kunt varen of met de helikopter over dit gebied en Toronto kunt vliegen? Ga dus up close and personal naar de Niagara Falls en pak de boot of de heli!

Niagara river Niagara falls 333 travel rondreis boottrip

Familie van Rijs op bezoek bij familie in Canada. Daar mocht de boottrip over de Niagara River niet ontbreken!

Per boot
Wel eens boottrip gehad waarbij u uw paspoort mee moet nemen? Bij de Niagara Falls moet het. Aan de Canadese kant stapt u op de Hornblower. Een luxe catamaran met een overdekt uitzichtpunt. De boot vaart eerst langs de Bridal Veil Falls en de American Falls aan Amerikaanse zijde. Vervolgens voelt u steeds meer de krachten van het water, de mist neemt toe en u hoort het donderen van water toenemen. Daar doemt dan vanuit de mist de beroemdste waterval op namelijk de Horseshoe Falls! De trip met deze tour duurt maar 20 minuten alleen is het echt een once-in-a-lifetime experience. 

Om de Niagara Falls in een ander licht te beleven, is er ook de mogelijkheid om een tour in de avond te doen. The Falls Illuminatie boottrip vertrekt in de avond waarbij u onder het genot van een hapje en drankje de watervallen bekijkt. Anders dan overdag is dat de watervallen compleet verlicht zijn in diverse kleuren. Met het gedonder van het water, de mist en de krachten rondom de boot is dit een ware illuminatie!
Helemaal te gek is de trip van half 10 s ’avonds waarbij u ook het vuurwerk kan waarnemen wat naast de Niagara Falls wordt afgestoken. Deze boottrip heeft alles wat te krijgen valt rondom de Niagara Falls. De krachten van het water, de mist en het gedonder. De in diverse kleuren verlichtte watervallen en als laatste het vuurwerk!
Belangrijk om te weten is dat de Hornblower boottrips alleen beschikbaar zijn in het seizoen welke van april tot november loopt. Benieuwd naar de trip en de kosten? Check deze link voor meer informatie. 

skyline toronto helikopter ontario meer

De skyline van Toronto gezien vanaf het Ontario meer

Per helikopter
Vanuit één van de grootste steden van Canada, Toronto, kunt u de geweldige Niagara Falls bezoeken. Er zijn twee opties. U kunt met een dagtrip mee per bus naar de watervallen om vervolgens daar een helikopter rondvlucht te maken. Een andere optie is op te stijgen per helikopter in Toronto en zo vanuit deze stad naar de Niagara Falls te vliegen. Dit is zeker een aanrader! U bekijkt Toronto vanuit de lucht en vliegt misschien wel een paar rondjes rondom de beroemde CN Tower. Wanneer de helikopter koers zet richting de watervallen wordt het blauw boven en blauw onder u. Het Ontario Lake schuift langzaam onder u voorbij en al snel arriveert de helikopter bij de Niagara Falls.

Horseshoe Falls niagarafalls helikopter luchtfoto 333travel

Horseshoe Falls (Niagara) gezien vanuit de helikopter.

In één woord: geweldig! Vanuit uw zitplaats heeft u een 360 graden overzicht op de beroemde watervallen. Langzaam vliegt de piloot over de American Falls, de Bridal Veil Falls en daarna komen daar de Horseshoe Falls vol in beeld. Een paar rondjes rondom het hele gebied en dan is het weer tijd om koers te zetten richting Toronto. Voldaan en vol adrenaline stapt u uit de helikopter om deze dag nooit meer te vergeten. Meer informatie over de helikopter vluchten kunt vinden op de website.
Graag helpen wij u en uw familie bij het samenstellen van een rondreis door Canada of regelen wij een helikoptervlucht of boottrip voor jullie!
Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt altijd terecht bij één van onze reisspecialisten, neem hier contact met ons op! 

Volg ons op social media voor dagelijkse inspiratie en de mooiste reisfoto’s!
333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek!

 

 

 

Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd