10 redenen voor een vakantie naar Vietnam

Geplaatst op Ontdek AziëReistips

Vietnam, het land van tijdloze charme is één van de meest diverse landen in Azië. Van de ongeëvenaarde natuurpracht van het noorden, de 1700 kilometer lange kustlijn met prachtige witte stranden, de indrukwekkende geschiedenis, cultuur en voortreffelijke keuken tot een enorm scala aan UNESCO werelderfgoed plaatsen. Het is deze diversiteit die de reiziger een fantastische vakantie garandeert.

Maak een geweldige cruise door de wonderlijke Halong Bay. Een landschap dat volgens een legende ontstaan is door een immense draak. Duizenden kalkstenen rotsen en eilandjes vormen samen dit imposante landschap dat gezien kan worden als één van de absolute hoogtepunten op het gehele continent.

Wat te denken van het mooie stadje Hoi An waar de tijd letterlijk heeft stilgestaan. Een mengelmoes van verschillende Aziatische culturen, bouwstijlen en culinaire invloeden. Een unieke bezienswaardigheid en één van de meest romantische stadjes in Azië.

Of breng een bezoek aan de paradijselijke eilanden Phu Quoc en Con Dao in het zuiden van het land. Getekend door de geschiedenis als gevangenis eilanden maar tegenwoordig gekenmerkt door hagelwitte stranden, luxe resorts, wuivende palmbomen en de beste duik en snorkel condities in het land.

Vietnam biedt een keuken die gekenmerkt wordt door het gebruik van vele verse kruiden, groenten en de meest bijzondere dipsauzen. Een keuken die het creëren van balans tot kunst verheven heeft. Niet verwonderlijk dat elke maaltijd een feestje is.

We kunnen eindeloos doorgaan over waarom u naar Vietnam zou moeten gaan en we zouden er een boek over kunnen schrijven. Maar in plaats van een boek delen we deze keer liever iets visueels. Iets wat u direct een goed beeld geeft; waarom Vietnam zo’n heerlijk land is om te bezoeken.

333travel maakte in samenwerking met Thomas van Verrassend Vietnam een infographic met daarin vermeld 10 redenen waarom uw volgende reis er misschien wel één door Vietnam moet zijn. Een land dat inmiddels vele harten van reizigers gestolen heeft en nog velen harten in de toekomst zal stelen.

Zonder verder uit te wijden, veel plezier met het bekijken van de infographic en we hopen u in de toekomst graag in Vietnam te verwelkomen.  Dit is waarom we zo enthousiast zijn over dit geweldige land……

Hopelijk hebben wij u geënthousiasmeerd voor de bestemming Vietnam en bent u door deze infographic een stukje wijzer geworden over deze fantastische bestemming. Heeft u vragen over een rondreis naar Vietnam of wilt u graag persoonlijke reisinspiratie ontvangen?

333travel helpt u graag bij het verzorgen van uw unieke reis en met 1 telefoontje is uw reis geregeld! Of geef uw wensen door via onze vrijblijvende offerte.

Hou onze social media accounts en de 333travel nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van de leukste reisinspiratie en de mooiste foto’s.

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek.

 

Gepost door Melissa Reijnders
Reacties (1)
  1. Maarten Cox 16 februari 2018 at 00:53

    Goede introductie met een aantal goede hotspots! Nog een erg belangrijke toevoeging is Sapa. Hier kan je wandelen door prachtige reisvelden samen met lokale bewoners die nog sterk vasthouden aan hun tradities.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd